Groepspraktijk Steyaert – Reypens

Yoga in Praktijk Steyaert – Reypens

BEGINNERSREEKS!

Deze beginnersreeks is een combinatie van Hatha yoga en stretching. Deze lessen zullen bestaan uit de combinatie van een goede yogaflow om het lichaam op te warmen en stretchposes, waarbij er wordt gefocust op ontspanning.

Hatha yoga streeft ernaar fysiek evenwicht te brengen en zo mentale rust te vinden. In het proces waarbij je de ademhaling en concentratie beter leert beheers, creëer je een dieper bewustzijn.

Naast het mentale aspect, valt het fysiek deel van yoga ook niet te verwaarlozen. De houdingen (asana’s) hebben meerdere voordelen, het lichaam wordt soepel en sterk. Hatha yoga is dus het proces van bewustwording, fysieke activiteit en mentale rust.

Bij flow yoga wordt er tussen alle houdingen een vinyasa (verbindende beweging/flow) gemaakt, waardoor de houdingen in elkaar overvloeien. Iedere les wordt er gevarieerd van houdingen. Ook wordt er tijd gemaakt voor ontspanning, stretchen en even je hoofd leeg te maken.

Iedereen is welkem! Heb je last van klachten, zoals rugproblemen? Vertel het gerust, zodat er rekening mee gehouden kan worden!

Waar: Praktijk Steyaert – Reypens, Broydenborglaan 85, 2660 Hoboken
Wanneer: Stuur een mailtje voor de data van nieuwste reeks!
Prijs: Proefles €12
Inschrijven en meer info:
Stuur een mailtje naar praktijk@telenet.be of naar lotte@yamahealth.com

So, come practice!