faq

Wat voor kledij doe ik het best aan?

Kies voor een sportieve en gemakkelijk zittende outfit. Speciale schoenen heb je niet nodig, yoga wordt op blote voeten beoefend.

 

Wat moet ik meebrengen naar de les?

Neem best een eigen yogamatje mee. Heb je geen matje? Geen zorgen, er zijn altijd enkele extra matjes voorzien, maar een eigen matje is altijd fijner en hygiënischer. Wil je graag een matje kopen, maar twijfel je over welk merk, welke maat, … Stuur gerust een mailtje naar info@yamahealth.com  

 

Moet ik lenig zijn om yoga te doen?

Absoluut niet. Yoga is voor iedereen. Het is zelfs goed om yoga te doen als je niet soepel bent, want je wordt flexibeler door veel yoga te doen.

 

Ik heb rugklachten of andere lichamelijke klachten, kan ik yoga doen? 

Zeker en vast! Laat het even weten aan het begin van de les en dan kan er tijdens de les rekening mee gehouden worden. Yoga is werkelijk voor iederéén!

Ik ben tevens een masterstudent kinesitherapie, wees dus zeker niet verlegen om me om raad of advies te vragen.

 

Ik ben een absolute beginner en een beetje bang dat ik niet goed ben in yoga.

Het mooie aan yoga is dat wat iemand kan absoluut niet belangrijk is. Hoe jij je vanbinnen voelt, dat is wat telt. Yoga gaat niet over je kunnen tenen aanraken als je voorover buigt, maar over hoe jij voelt in (en na) die houding.

 

Moet ik reserveren voor de lessen uit het lesrooster?

Het is niet nodig te reserveren voor de lessen, je kan gewoon naar de les komen. Ook als je voor de eerste keer komt, is het niet nodig om je in te schrijven.

 

Wat zijn de prijzen?

  • Een losse beurt kost €10.
  • Een 10 beurtenkaart kost €80 en is 4 maanden geldig (ga je op reis of zit je met een kwetsure, geen probleem, stuur snel even een mailtje naar info@yamahealth.com)

 

Kunnen er meerdere personen op één 10 beurtenkaart?

Een 10 beurtenkaart is persoonlijk. Het is niet mogelijk om deze te delen.

 

Is een gratis proefles mogelijk?

Gratis proeflessen zijn niet mogelijk. Je kan altijd een losse les betalen, zo hoef je je niet te binden aan een 10 beurtenkaart.

 

Hoe betaal ik? 

Je kan altijd cash betalen. Ook overschrijving of P2P is mogelijk.

 

Gaan de lessen door op feestdagen?

Hou de Facebookpagina goed in het oog! Dan ben je helemaal up-to-date met het verloop van de lessen (en andere leuke posts en nieuwtjes).

 

Kan ik een yoga – cadeaubon kopen?

Wat een leuk cadeau om te geven! Natuurlijk kan je een cadeaubon kopen. Stuur een mailtje naar info@yamahealth.com of laat het me even weten na een les.

 

Is er parkeergelegenheid?

Een hele parking! Rijd door de eerste bareel aan je rechterkant (nadat je het rondpunt aan de Antwerpse luchthaven bent rondgereden). Deze bareel opent automatisch. De yoga gaat door in gebouw B (blauwe deur door en trapje af).

 

Wie maakte de foto’s voor deze site?

Mara Peeters, student aan KASK & CONSERVATORIUM, school of arts in Gent, heeft een passie voor fotograferen. Zij maakte de foto’s voor deze site met een oog voor detail.