Elke vrijdag van 19h – 20h


 

Verbeter je kracht en flexibiliteit met deze avontuurlijke en dynamische vorm van yoga. Bij flow yoga wordt er tussen alle houdingen een vinyasa (verbindende beweging / flow) gemaakt, waardoor de houdingen in elkaar overvloeien. Iedere les wordt er gevarieerd van houdingen. Ook wordt er tijd gemaakt voor ontspanning, stretchen en even je hoofd leegmaken.

De bloeddruk en hartslag stijgen en de ademhaling versnelt. Met de term vinyasa wordt onder meer het synchroniseren van beweging en ademhaling bedoeld. Iedere ademhaling loopt gelijk met een beweging. Naast de lichamelijke effecten zul je ook mentale effecten gaan bemerken.

Iedereen is welkom! Heb je last van klachten, zoals rugproblemen? Vertel het gerust, zodat er rekening mee gehouden kan worden!

PC4U, personal coach 4 U, is een rustige plek aan de Antwerpse luchthaven (Luchthavenlei 7, gebouw B). Hier kan je terecht voor personal coaching, small group training en nog veel meer! Patrick en zijn team zijn altijd gemotiveerd en helpen je jouw trainingsdoelen te behalen. Neem zeker een kijkje op de website! Ook kan je terecht bij Steffi Laureys voor kinesitherapie, manuele therapie en osteopathie. Zij kan je helpen met allerlei lichamelijke klachten, betrekking hebbend tot het spier- en skeletstelsel. Klik hier voor haar website.

De perfecte combinatie tussen gezondheid, sport en beweging vind je bij PC4U!

So, come practice!