OVER LOTTE

Hoi lieve yogi’s

Mijn yoga avontuur begon in 2013. Stress en faalangst namen het over in mijn eerste jaar ‘Biochemie & biotechnologie’ en ik zocht een manier om te ontspannen. Zo belandde ik in mijn eerste yogales en ik had de kriebels al snel te pakken. Ik leerde veel over mezelf, over mijn passies en mijn interesses en na dat eerste jaar vond ik de moed om van richting te veranderen. Ondertussen voel ik me al enkele jaren helemaal op m’n plek in ‘Kinesitherapie & Revalidatiewetenschappen’. Wat past er immers beter bij mijn passie voor het lichaam en bewegen?

3 jaar later vertrok ik voor een maand naar buitenland om een yoga opleiding te volgen, dat was me een avontuur! In die mooie Griekse setting kwam ik mezelf meerdere keren tegen op de mat. Door de fijne lessen en medeyogi’s leerde ik veel over yoga, filosofie, Grieks eten en vooral ook veel over mezelf. Toen ik terug thuis kwam, ben ik les gaan geven. Vanaf dat moment tot nu geef ik nog steeds met al mijn passie en enthousiasme les.

Ooit droom ik er van om een eigen yogastudio te combineren met een kinesitherapiepraktijk. Vandaar de quote “Mens sana in corpore sano”. Of in de woorden van Deepak Chopra “When mind, body and spirit are in harmony, happiness is the natural result”.

Namasté

Lotte

“Mens sana in corpore sano” – “Een gezonde geest in een gezond lichaam”