Posts In: Classes

Yoga

October 17, 2017

Yoga is voor iedereen. Yama Health staat voor een persoonlijk aanpak en biedt yogalessen aan op elk niveau, op jouw maat.

Privélessen
Geïnteresseerd? Contacteer Yama Health gerust via info@yamahealth.com
Prijzen af te spreken.

Groepslessen
Stel zelf je groepje samen! Geïnteresseerd? Of heb je vragen? Contacteer Yama Health gerust via info@yamahealth.com
Prijzen af te spreken.

Mogelijkheden:
– Duo training (2 personen)
– Small group training (3 – 6 personen)
– Group training (max. 15 personen)
– Bedrijfsyoga: Op aanvraag

 

Yoga in Praktijk Steyaert – Reypens

 

Beginnersreeks!

 

Deze beginnersreeks is een combinatie van Hatha yoga en stretching. Deze lessen zullen bestaan uit de combinatie van een goede yogaflow om het lichaam op te warmen en stretchposes, waarbij er wordt gefocust op ontspannen.

Hatha yoga streeft ernaar fysiek evenwicht te brengen en zo mentale rust te vinden. In het proces waarbij je de ademhaling en concentratie beter leert beheersen, creëer je een dieper bewustzijn.

Naast het mentale aspect, valt het fysieke deel van yoga ook niet te verwaarlozen. De houdingen (asana’s) hebben meerdere voordelen, het lichaam wordt soepel en sterk. Hatha yoga is dus het proces van bewustwording, fysieke activiteit en mentale rust.

Bij flow yoga wordt er tussen alle houdingen een vinyasa (verbindende beweging / flow) gemaakt, waardoor de houdingen in elkaar overvloeien. Iedere les wordt er gevarieerd van houdingen. Ook wordt er tijd gemaakt voor ontspanning, stretchen en even je hoofd leegmaken.

Iedereen is welkom! Heb je last van klachten, zoals rugproblemen? Vertel het gerust, zodat er rekening mee gehouden kan worden!

Waar: Praktijk Steyaert – Reypens, Broydenborglaan 85, 2660 Hoboken
Wanneer: Stuur een mailtje voor de data van nieuwste reeks!
Prijs: Proefles €12
Inschrijven en meer info:
Stuur een mailtje naar praktijk@telenet.be of naar lotte@yamahealth.com

DATA VOOR DE NIEUWE REEKS!
23/4
30/4
7/5
14/5
De reeks kost €40. Je kan jezelf inschrijven voor het eerste uur: 18:45 – 19:45 of voor het tweede uur: 20:00-21:00. Wil je graag meedoen? Stuur een mailtje naar praktijk@telenet.be of naar lotte@yamahealth.com

So, come practice!

 

Bewegingscoach

October 17, 2017

Yama Health behaalde reeds een diploma “bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen”. Als bewegingscoach kan ik de juiste begeleiding aanbieden voor wat u graag wenst te bereiken. U kunt dus ook terecht bij Yama Health voor uw persoonlijke trainingsdoelen!

Zoek je een goede voorbereiding voor de 10 miles? Of ben je geïnteresseerd om je stabiliteit te verbeteren? Wil je misschien graag leniger worden?

Yama Health kan je verder helpen.

Geïnteresseerd? Stuur gerust een mailtje naar info@yamahealth.com!